elo elo super zero! PŁYNIEMY GROMADA!
ma ktoś ksero tych literek na kompie????? tą kartkęz piepszonymi long i i szort i i te takie gupie???? ma ktoś????? potrzebujeeeeeeeeeeeee naaaaaaaaaaaaaaatyychmiast!!!! BłąGAAAAAM POżCIE!!!
Może spróbuj zobaczyć czy nie ma tego w internecie???!!!
no i gdzie jest ta pieprzona sprawiedliwość?!?!?!?!!? wy wychodzicie wcześniej o 2h a ja będę siedział z tą pindą i dostane drugą pizdę pewnie!!! minęło dopiero 2 tyg. a ja mam dość, co to życie odpierdala??? To nie tak miało być!!! To nie ten scenariusz!!!!!
Nie, użyłem podstępu:D ale co z tego jak po szkole nie poszliśmy na piwo! Wyszło na to że poszedłem sam do mcdonalndA:/
No jestem bardzo ciekaw jak ty to zrobiłeś?? a mówiłem że nie będzie tak strasznie...
albowiem było to tak.... Przyszła do nas na lekcje była uczennica tej babki, (BTW: zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajebista laska, co ja bym dał żeby to Ona nas uczyła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
i ja zapomniałem postawić mojej karteczki z imieniem. Więc ona po kolei wywoływała imiona osób które widziała na karteczce. Myślałem że zapyta się mnie, What is your name??? ale tak nie było i mnie noramlnie olała nie wiem czy się wstydziła, czy zrobiłem na niej takie wrażenie.... Ale jest git!
Ale mówię wam naprawdę... booooooooska kobieta
hahahahahahahahahahahaha no to idz do niej zeby cie uczyla
a gdzie lekcje z przystojniakami?
jak marek ma z fajnymi laskami to ja chce jakiegos super faceta na ktorejs
btw. idziemy dzis gdzies klasowo czy samemu trzeba cos organizowac na wieczor?
Ostatnio edytowany przez czikita (22-09-2007 10:00:44)